Bijzondere voorwaardenStandaardafmetingen

Alle plinten worden vervaardigd op een standaardhoogte van 7 cm tegen het overeenkomstig tarief. Andere hoogten worden op aanvraag tegen een apart tarief aangerekend.
Al deze prijzen zijn voor een standaard tegeldikte van 10 mm. Voor tegels met een dikte van 13 mm of meer worden supplementen aangerekend. Ook zijn alle vermelde prijzen informatief en kunnen moeten worden aangepast afhankelijk van het karakter van het materiaal.


Leveringsvoorwaarden

Alle geleverde tegels dienen steeds vergezeld te zijn van een document waarop duidelijk vermeld staat:

  1. De hoeveelheid tegels welke worden geleverd met hun referenties en afmetingen.
  2. Gewenste afmetingen en type afwerking.
  3. Facturatie gegevens.

Voor wat betreft etikettering nemen wij geen enkele verantwoordelijkheid, indien de referenties van de geleverde tegels niet overeenstemmen met de opgegeven referenties bij de bestelling. De geleverde tegels worden volledig verwerkt.
Het rendement van de productie ligt tussen de 90% en 95%, afhankelijk van de kwaliteit en de grootte van de tegels. Gelieve dus voldoende tegels te leveren. Onze productie is steeds standaard maar er kunnen kleine afwijkingen optreden als gevolg van verschillende leveringen.
Voor bestellingen van minder dan 10 lopende meter zal een forfaitaire kost aangerekend worden die overeenstemt met een productie van minstens 10 lopende meter.


Verpakking

De plinten worden verpakt in aangepaste kartonnen dozen voor volgende standaardlengten: 30 cm - 34 cm- 40 cm – 45 cm – 60 cm – 80 cm – 90 cm - 120 cm - 180 cm
De afgewerkte tegels en plinten voor het maatwerk worden verpakt in hun originele kartonnen dozen. De dozen worden op de door u geleverde paletten gestapeld en beveiligd voor transport.


Transport

Alle prijzen in deze prijslijst zijn exclusief transportkosten.
Transport is mogelijk op aanvraag.


Betalingen

Eerste bestellingen contant te betalen bij afhaling of op voorhand op de rekening.
Nadien netto 30 dagen factuurdatum.
Alle prijzen zijn exclusief BTW, onder voorbehoud van wijzigingen en zijn in geen enkel geval bindend.
Omdat wij geen instelkosten van de machine aanrekenen voor het speciale zaagwerk is er steeds een minimum facturatie.
Onze algemene verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen. Deze algemene verkoopsvoorwaarden zijn te verkrijgen op aanvraag (mail: boekhouding@plint-service.com) of te vinden op onze website www.plint-service.be.